Derfor skal du have advokat ved boligkøb

Er du på vej til et boligkøb, er det en rigtigt god idé også at finde en dygtig og erfaren advokat. Advokaten kan hjælpe dig med at sikre, at du er stillet bedst muligt, og at alle informationer med relevans for handlen er blevet gjort tydelige for dig.

Får du ikke en dygtig advokat til at hjælpe dig, risikerer du, at der er informationer, du ikke har fået godt nok, eller der er detaljer i købsaftalen, der stiller dig ringere, end du burde kunne forvente.

I sidste ende kan det betyde, at drømmeboligen ender som et mareridt, når de negative ting pludselig popper frem, efter det er for sent.

Med et advokatforbehold i kontrakten er du stillet optimalt, når du får en boligadvokat til at gå gennem dokumenterne. Advokatforbeholdet sikrer nemlig, at du kan komme ud af købsaftalen, hvis der opstår overraskelser, og dette kan naturligvis også bruge til at sætte fokus på at få tilpasset tingene, så du er optimalt stillet.

Hvad gør en advokat?

En del føler, at ejendomsmægleren har gjort godt opmærksom på alt i forbindelse med handlen. Der er sikkert også blevet sat fokus på flere negative ting, og derfor har mange stor tillid til mægleren.

Det er dog vigtigt, at du husker på, at mægleren er sælgers repræsentant, og deres ønske er at give sælger den bedst tænkelige handel.

Købsaftaler og dokumenter ved boligkøb er meget svære at forstå og fortolke ordentligt, når man ikke er vant til juridiske formuleringer og vurdering af oplysninger i specielle dokumenter. Derfor kan det både være let for mægleren at tale fejl og problemer lidt ned, ligesom det kan være svært for dig at gennemskue hele konsekvensen ved små detaljer.

Det er her, vi kommer ind i billedet som advokat ved boligkøb. Vi er udelukkende på din side og arbejder derfor benhårdt på, at aftalen ikke kun lever op til sælgers interesser.

Vi går grundigt gennem købsaftalen, men vi nærlæser også alle de andre dokumenter, der vedrører handlen. Det kan eksempelvis være informationer om evt. ejerforening, tilstandsrapport, BBR-meddelelse og el-rapport.

Vi gennemgår alle dokumenter af relevans, og er der detaljer eller ligefrem hele dokumenter, vi savner, så sørger vi også for at indhente de nødvendige oplysninger. Det er vores erfaring, at det netop er her, vi kan gøre den største forskel og sikre dig mod ubehagelige overraskelser.

Hvordan arbejder I hos Hviid Boligadvokater?

Som advokat ved boligkøb ønsker vi at skabe de mest optimale resultater for dig. Derfor spilder vi ikke tiden med fysiske møder, men bruger i stedet vores tid på den grundige gennemgang af dokumenter og oplysninger.

Vi holder dig løbende opdateret via mail og telefon på tidspunkter, der er tilpasset din hverdag.

Vi arbejder ud fra faste priser, og derfor kender du altid prisen på opgaven, inden vi overhovedet er startet.

Hos Hviid Boligadvokater har vi afdelinger i hele landet, og vi har også erfarne advokater, der sidder klar til at hjælpe dig med dit boligkøb.

Pedersholm.com