Boligadvokat priser

Det er ingen hemmelighed, at juridisk hjælp kan være dyr, men det behøver det ikke at være. Hos Hviid Boligadvokater mener vi, at alle skal have råd til juridisk rådgivning af høj kvalitet. Derfor tilbyder vi vores tjenester til faste lave priser. Vi har et team af erfarne advokater, som er dedikeret til at yde den bedst mulige service til en pris, der er fast og rimelig.

Læs mere om vores priser på denne side.

Hvad koster en boligadvokat?

Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da omkostningerne ved at hyre en boligadvokat varierer afhængigt af den specifikke sag og situation. Derudover vil prisen også afhænge af, om man køber en pakke med ydelser eller betaler en timepris for sin boligadvokat.

Generelt tager boligadvokater dog typisk betaling pr. time, med satser på mellem 1000 og 2000 kr. i timen. Køber du derimod en pakke varierer priserne oftest mellem 4000 kr. og helt op mod 15.000 kr.

Hvis du står over for et komplekst juridisk spørgsmål eller udfordrende tilfælde, kan du ende med at betale mere for din advokats ydelser. Derfor er den bedste måde at afgøre, hvor meget du skal betale for en boligadvokat, at drøfte din specifikke sag med et par forskellige advokater og få et overslag over deres honorarer.

Altid faste priser

Vores priser er totalpriser inkl. moms og omfatter fuld rådgivning inkl. skøde, tinglysning og refusionsopgørelse.

I denne liste kan du finde alle vores faste priser:

Køb/salg af villa/lejlighed/andel kr. 4.950
Projektkøb af ejerlejlighed kr. 8.495
Køb af byggegrund kr. 4.950
Forældrekøb af lejlighed kr. 8.995
Færdighusprojekt (grund + hus) kr. 12.995
Handel uden mægler (selvsalg) kr. 12.500
Gennemgang af entreprisekontrakt kr. 4.950
Landbrugshandel via ejendomsmægler kr. 9.495
Debitorskifte af ejerpantebreve kr. 2.500

Spar 1.000 kroner

Når du bruger os som din boligadvokat giver vi 1.000 kr. i rabat på samtidig oprettelse af enten testamente, ægtepagt eller samejekontrakt.

Fremtidsfuldmagt kr. 3.500
Samejekontrakt kr. 3.500
Testamente kr. 4.500
Ægtepagt kr. 3.800

Totalrådgivning fra Hviid Boligadvokater

Hos Hviid Boligadvokater hjælper vi dig trygt igennem din bolighandel hele vejen fra start til slut. Vores erfarne boligadvokater foretager en grundig juridisk gennemgang og kontrol af samtlige dokumenter.

Her gennemgår vi bl.a. følgende:

Efter vi har gennemgået alle dokumenter, rådgiver vi dig ud fra vores ekspertise og erfaring. Vi foretager desuden al kommunikation via e-mail og telefon, og på tidspunkter, der passer dig.

Boligadvokater med mange års erfaring

Hos Hviid Boligadvokater tilbyder vores team af erfarne boligadvokater og sagsbehandlere ekspertrådgivning til både danske og udenlandske klienter. Vi har mange års erfaring med at mægle mellem udlejere og lejere eller købere og sælgere. Desuden er vi altid fokuseret på at finde den rigtige og bedste løsning for dig.

Med Hviid Boligadvokater på din side kan du være sikker på, at du får den bedst mulige rådgivning og repræsentation til den bedste pris.

Læs mere om os her.

Kontakt os for yderligere information

Hos Hviid Boligadvokater ønsker vi at hjælpe, hvor vi kan. Vi forstår, at køb eller salg af en bolig kan være tidskrævende og overvældende, så derfor er vi altid glade for at hjælpe, når du har spørgsmål. Uanset om du er ny på ejendomsmarkedet, eller du er mere erfaren, kan vi hjælpe dig med at navigere i den ofte komplekse proces med at købe eller sælge en bolig.

Så hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Du kan kontakte os på telefon 7630 8999 eller pr. e-mail på kontakt@hviid-advokater.dk.