Erfaren og billig boligadvokat – Hviid Boligadvokater

Når du skal købe bolig, er det en god idé at alliere dig med en erfaren og dygtig boligadvokat, så du er sikret bedst muligt, at drømmehandlen også ender ud med en bolig, som du bliver glad for.

Hos Hviid Boligadvokater har vi fokus på at hjælpe dig helt optimalt, men vi har også fokus på at optimere processen, så du ikke bare er sikret en dygtig og erfaren boligadvokat, men rent faktisk også får en billig boligadvokat.

I stedet for at spilde tiden på lange fysiske møder presser vi prisen ned ved at undgå fysiske møder. I stedet kommunikerer vi via mail og telefon på tidspunkter, der passer dig. Det betyder, at vi på trods af lave priser kan bruge den nødvendige tid på at gå grundigt gennem de vigtige dokumenter, så du er sikret, at alt i handlen er, som det skal være.

For at give dig fuld klarhed for prisen, kører vi med faste priser. Vi er derfor ikke engang gået i gang med opgaven, før du ved præcis, hvad du skal betale, og derfor er du sikret, at regningen til os ikke kan løbe løbsk.

Vores store fokus på en effektiv proces betyder, at vi har sikret dig, at du ikke bare får en kompetent og grundig men også billig boligadvokat, når du får hjælp fra os.

Hvorfor skal jeg have boligadvokat?

Du er sikkert stødt på en venlig ejendomsmægler, og du har sikkert følt, at ejendomsmægleren virkede meget opmærksom. Ofte har mægleren samtidig været god til at gøre opmærksom på negative ting ved boligen – og måske endda også ting, som du tænker, du ikke ville have opdaget.

Men i sidste ende er ejendomsmægleren kun sælgers repræsentant. Fokus er på at stille sælger bedst muligt, og der kan være detaljer, som mægleren lægger mindre vægt på over for dig, men som du bør være opmærksom på.

Mens sælger er repræsenteret via ejendomsmægleren, bør du som køber derfor være repræsenteret med en dygtig boligadvokat. Som din boligadvokat varetager vi kun dine interesser. Vores fokus er kun på, at du skal være stillet bedst muligt.

Vi går grundigt igennem købsaftalen, men også de øvrige dokumenter. Det kan eksempelvis være tilstandsrapport, information om evt. ejerforening, el-rapport, energimærkning og BBR-meddelelser. Hvis der er informationer, vi helt eller delvist savner, sørger vi for det bliver indhentet.

Vores store erfaring gør, at vi effektivt kan opdage de ting, vi mener ikke er belyst tilstrækkeligt, og det er vores erfaring, det er her, der kan opstå størst problemer, hvis ikke det opdages i tide.

Vores erfaring med opgaven kombineret med vores fokus på processen gør, at vi også kan holde prisen for dig nede, så du er sikret en billig boligadvokat, uden du behøver være bekymret for resultatet af vores arbejde.

Vi har afdelinger i hele landet, og kan derfor hjælpe dig uanset, hvor handlen finder sted.