Om os

Hviid Boligadvokater A/S er et landsdækkende advokatfirma, der blev etableret i 2007 af Anne og Jesper Hviid. Her rådgiver vi både private og virksomheder om juridiske spørgsmål i forbindelse med køb, salg og ejerskab af fast ejendom samt lejelovgivning, naboret og tvangsfuldbyrdelsessager.

På denne side kan du læse mere om, hvem vi er, vores kompetencer, mission og mål.

Vores kompetencer

Hos Hviid Boligadvokater har vi kun ansat de bedste af de bedste. Vores team består af nogle af Danmarks mest erfarne boligadvokater og sagsbehandlere, og de har alle mange års erfaring med rådgivning af både danske og udenlandske klienter.

Vi tror på, at det bedste samarbejde sker ved en god og åben dialog. Derfor sørger vi altid for, at kommunikere med dig løbende og tage dig i hånden hele vejen, så du kan føle dig tryg. På denne måde kan du altid være sikker på, at blive mødt i øjenhøjde hos os samt at opleve god og personlig service.

Vores team har mange års erfaring med at mægle mellem udlejere og lejere, eller købere og sælgere, og rådgive om alternative løsninger, hvis der skulle opstå problemer. Desuden kan du regne med, at vi altid er 100% på din side, og altid har fokus på at finde den rette og bedste løsning for dig.

Vi bruger vores ekspertise til at komme ind til kernen af din sag, gennemgår alle dokumenter og giver dig den bedste rådgivning. Uanset om du køber eller sælger en ejendom, eller på anden vis mangler hjælp til en bolighandel, kan vi hjælpe dig med at gøre processen så smidig og stressfri som muligt.

Vi er medlem af Advokaternes Kodeks

Hviid Boligadvokater er medlem af Advokaternes Kodeks, som er en frivillig ordning under Advokatsamfundet. Ordningen betyder, at vi forpligter os til at arbejde loyalt og proaktivt med disse fem principper:

  • Åbenhed og gennemsigtighed
  • Synligt socialt ansvar
  • Håndtering af etiske dilemmaer
  • Moderne ledelse med fokus på kunder og medarbejdere
  • Mangfoldighed og diversitet som styrke

Vores mission og mål

Hos Hviid Boligadvokater ønsker vi at hjælpe hvor vi kan, og vores mission er at bruge vores viden og ekspertise på at hjælpe folk med diverse bolighandler.

Vores mål er at sikre, at alle har får de bedste vilkår i forbindelse med bolighandler. Derfor arbejder vi for at sikre, at loven overholdes, og at du beskyttes mod urimelige vilkår i boligkontrakter i forbindelse med bolighandler.

Kontakt os

Hos Hviid Boligadvokater forstår vi, at der kan opstå mange problemer, i forbindelse med bolighandler. Derfor står vores medarbejdere altid til rådighed for at hjælpe dig og vi tilbyder altid vores rådgivning til en fast lav pris; den første samtale er desuden gratis. Med mange års erfaring inden for området er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med det problem, du måtte stå over for. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi kan kontaktes på telefon 76 30 89 99, e-mail kontakt@hviid-advokater.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt med et svar.