Boligadvokat Hillerød

Har du fundet drømmeboligen i Hillerød, og er du klar til at købe?

Så er det en rigtigt god idé at få en dygtig boligadvokat til at se handlen efter og sikre sig, der ikke er problemer, der bliver overset. En bolighandel er for de fleste en af de største økonomiske beslutninger i løbet af livet, og derfor er det dumt at løbe en risiko.

Boligadvokaten kan hjælpe med at finde problemer, der ellers ville være overset. Hvis du sikrer, at det fuldstændige advokatforbehold er skrevet ind i købsaftalen, vil du også kunne komme ud af handlen, hvis problemerne er så store, at du ikke længere ser det som en god handel. Samtidig gør forbeholdet det også markant lettere for boligadvokaten at løse problemerne, så de kun var blevet et problem, hvis de ikke var blevet opdaget.

Hos Hviid Advokater har vi stor erfaring med arbejdet som boligadvokat. Vi har afdelinger i hele landet, og vores dygtige medarbejder sidder også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Hillerød.

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

Når du handler bolig, er sælger repræsenteret af ejendomsmægleren.
Ofte er mægleren god til at sætte spot på og hjælpe med at løse problemer ved boligen. I sidste ende er deres primære og største interesse dog at få et salg igennem, og det skal gerne være på så gode vilkår som muligt for sælger.

Derfor er det også en god idé, at du er fagligt repræsenteret, og det er her vi kommer ind i billedet som din boligadvokat.

Vi gennemgår grundigt købsaftalen. Hvis der er detaljer og formuleringer, der stiller dig dårligt, sørger vi for det bliver tilpasset.

Ofte er det dog i gennemgangen af de øvrige dokumenter, at problemer ved handlen kan vise sig. Vi gennemgår nemlig alle dokumenter med relevans for handlen.

Det er eksempelvis tilstandsrapport, information om evt. ejerforening, BBR-meddelelse, energimærkning og meget andet – ganske enkelt alle dokumenter med relevans for din fremtidige tilværelse i boligen.

Hvis der er detaljer eller information, vi savner, sørger vi for, det bliver indhentet. Det er vores erfaring, at det netop er her, vi kan gøre den største forskel, da det oftest er her, vi finder frem til problemer, der ikke har været tydelige for dig.

Ofte kan vi herefter bidrage til at løse dem, så det aldrig ender med at blive et problem, men med det fuldstændige advokatforbehold, kan vi også hjælpe dig ud af handlen, hvis du ikke længere ser det som en god handel.

Hvordan er processen ved jer?

Hos Hviid Advokater har vi fokus på en god proces, der både sikrer dig et højt fagligt niveau, men som samtidig også har fokus på at holde dine udgifter til os nede.

Derfor spilder vi ikke tiden på unødvendige fysiske møder, men har i stedet kontakt med dig via mail og telefon på tidspunkter, der passer dig.

Du kender allerede udgiften til os på forhånd, da vi altid kører med faste priser.

Vi har afdelinger i hele landet, og derfor sidder vi også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Hillerød.

Boligadvokat i Hillerød

Hviid Boligadvokater Hillerød

Nærmeste kontor:

Rådhuspladsen 16
1550 København

Tlf.:76 30 89 99

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.