Boligadvokat Køge

Søger du boligadvokat i Køge?

Hvis du har fundet en bolig, du gerne vil købe, er det en rigtig god idé at alliere dig med en dygtig og erfaren boligadvokat.

For de fleste er et boligkøb en af de største økonomiske beslutninger, der bliver truffet i løbet af livet. Derfor er det dumt at løbe en unødig risiko for, at problemerne dukker op efter handlen.

En boligadvokat går handlen grundigt efter for at finde frem til, om der er problemer, som du ikke er gjort opmærksom på.

Det er en rigtig god idé, hvis du sørger for, at det fuldstændige advokatforbehold er skrevet ind i købsaftalen, inden du skriver under. Dette gør nemlig, at vi kan hjælpe dig helt ud af handlen, hvis der er problemer, der gør, at handlen ikke længere er optimal i dine øjne. Som regel kan vi dog løse tingene i dialog med sælger, så det aldrig bliver et problem for dig, og her er det fuldstændige advokatforbehold også vigtigt for, at vi kan sikre dig optimale vilkår.

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele landet med dygtige advokater, og de er også klar til at hjælpe dig, når du skal bruge boligadvokat i Køge.

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

Når du køber bolig, er sælgeren altid repræsenteret fagligt via ejendomsmægleren. Ejendomsmæglerens opgave er dels at sikre, at boligen bliver solgt. Samtidig har mægleren også fokus på, at vilkårene er så gode som muligt for sælger. De forholder sig ikke specielt kritisk til sælgerens oplysninger, og har primært fokus på at få iscenesat de positive sider ved boligen.

Ofte giver de også god vejledning til køber, og hjælper med at løse købers problemer, hvilket i sidste ende jo også øger chancen for en handel. Men deres fokus er reelt kun på sælgers interesser. Da der er tale om en stor økonomisk investering, er det derfor også en god idé, at du er stærkt fagligt repræsenteret.

Det er her, vi kommer ind i billedet som boligadvokat. Vi har nemlig kun fokus på dine interesser som køber.

Vi går dels grundigt gennem selve købsaftalen, hvor vi sikrer, at alle vilkår er skrevet på en måde, som er optimal og lever op til de forventninger, du bør have som køber.

Måske endnu vigtigere går vi dog også gennem alle de øvrige dokumenter, der vedrører din fremtidige bolig. Vi går eksempelvis gennem tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, oplysninger om evt. ejerforening, BBR-meddelelse, energimærkning og meget andet.

Vi indhenter de oplysninger, vi helt eller delvist savner. Det er vores erfaring, at det oftest er her, vi støder på problemer, som du ikke har været opmærksom på. Det kan både være, fordi de har været kraftigt nedtonet fra mæglers side, og det kan også være, at mægler ikke har kendt til dem, da han eller hun ikke har haft samme kritiske blik på handlen, som vi har.

Med det fuldstændige advokatforbehold kan rigtigt mange af problemerne dog løses, og kan de ikke det, vil du kunne komme ud af handlen. Derfor er det en rigtigt god idé, at du sørger for, det er skrevet ind i købsaftalen.

Hvordan er processen ved jer?

Vi ønsker, du er stillet bedst muligt på alle tænkelige måder. Det betyder både, at vi ønsker at levere en indsats på et højt fagligt niveau, men vi har omvendt ingen interesse i, at udgiften til os løber i vejret.

Derfor spilder vi ikke tiden med unødvendige fysiske møder, men i stedet har vi den løbende dialog med dig via mail og telefon. Tidspunkter for kontakten er naturligvis tilpasset din hverdag.

Vi arbejder altid til fast pris som boligadvokat, og derfor kender du allerede fra starten udgiften til os.

Vi har dygtige og erfarne boligadvokater fordelt over hele landet, og de sidder også klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en kompetent boligadvokat i Køge.

Boligadvokat i Køge

Hviid Boligadvokater Køge

Nærmeste kontor:

Rådhuspladsen 16
1550 København

Tlf.:76 30 89 99