Boligadvokat på Amager

Har du fundet drømmeboligen på Amager?

Så er det en rigtigt god idé at få en boligadvokat til at se grundigt på købsaftalen og de øvrige dokumenter for handlen.

Boligadvokaten kan nemlig være med til at sikre dig, at drømmeboligen ikke ender som et mareridt. Dels kan boligadvokaten hjælpe med at finde frem til problemer ved boligen, som der ellers er blevet overset, men faktisk kan han eller hun ofte også bidrage med at løse dem.

Det er dog en særdeles god idé, at du sikrer dig, at det fuldstændige advokatforbehold er skrevet ind i købsaftalen. Det gør nemlig, at du kan trække dig helt fra handlen, hvis vi finder ting, der gør, du ikke længere ser det som en god handel – og samtidig hjælper det også forhandlingsprocessen, hvis der er dele af aftalen, vi gerne vil have justeret.

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele landet. Vi har også en afdeling i København, og vores dygtige og erfarne boligadvokater sidder også klar til at hjælpe dig, når du skal købe bolig på Amager.

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

Hvis du er som de fleste, har du sikkert følt, at ejendomsmægleren har været rigtigt god til at se tingene fra dit perspektiv. Han eller hun har også været med til at sætte skarpt på dine problemer og løsningen af dem, og måske har mægleren endda gjort dig opmærksom på nogle af de negative sider ved boligen.

I sidste ende er ejendomsmæglerne dog kun sælgers repræsentant. Deres største interesse er at få et salg gennemført og helst på så gode vilkår som muligt for sælger.

Derfor er det også en god idé, at du er stærkt fagligt repræsenteret, og det er her, vi kommer ind i billledet som boligadvokat.

Vi gennemgår selve købsaftalen grundigt, og er der små detaljer, der ikke er, som du bør forvente, sørger vi for, det bliver justeret.

Vi gennemgår også alle øvrige dokumenter med relevans for handlen. Det er eksempelvis ejerskifteforsikring, tilstandsrapport, oplysninger om evt. ejerforening, el-rapport, BBR-meddelelse og meget andet.

Hvis der er oplysninger, vi savner, sørger vi naturligvis for, de bliver indhentet. Det er vores erfaring, at det netop er i denne proces, vi kan gøre den største forskel for dig. Det er nemlig ofte her, vi finder og løser problemer, der ellers først var opdaget, når det var for sent.

Hvordan er processen ved jer?

Hos Hviid Advokater ønsker vi, at du er stillet bedst muligt. Derfor går vi op i at levere på et fagligt højt niveau, men samtidig ved vi også, at du som boligkøber gerne vil undgå, at udgiften til os bliver for stor.

Derfor har vi fokus på en effektiv proces. Det betyder, at vi ikke spilder tiden på unødvendige fysiske møder, men i stedet har kontakt med dig via mail eller telefon på tidspunkter, der er tilpasset din hverdag.

Vi har fast pris, så du kender prisen, allerede inden vi er startet.

Vi har dygtige og erfarne advokater i hele landet, og de sidder også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat på Amager.

Se vores anbefalinger her

Boligadvokater i Århus, Vejle, Kolding, Odense og København
Billig Boligadvokat Henrik Nøhr

Hviid Boligadvokater A/S

Amager afdeling:

Amagerfælledvej 56
2300 København S

Tlf.:76 30 89 99

[Total:1    Gennemsnit:5/5]