[av_revolutionslider id=’14’ av_uid=’av-6o3md’]

Skødeskrivning til fast pris

Hvad er et skøde?

Et skøde er den tinglysningsmæssige del af en bolighandel. Tinglysning af et skøde sikrer dig rettighederne til ejendommen. Køber har derfor en klar interesse i umiddelbart efter skødeskrivningen at få skødet tinglyst så hurtigt som overhovedet muligt. Efter digitaliseringen af tinglysningssystemet findes der ikke egentlige papirskøder der stemples af Tinglysningsretten. Selve tinglysningen foregår online i det digitale tinglysningssystem med NemID.

Hvad er prisen for skødeskrivning?

Det er vores helt klare politik, at være åbne omkring vores priser. Vi kan derfor altid tilbyde rådgivning i forbindelse med ejendomshandler til faste priser. Du kan se vores skarpe priser her og der er selvfølgelig ingen skjulte gebyrer eller lignende ekstra omkostninger.

Her er vores faste priser for skøder:

Køb af hus/rækkehus/andelsbolig kr. 7.500
Køb af ejerlejlighed kr. 8.500
Salg af bolig –uanset type kr. 6.500
Køb af byggegrund kr. 5.000
Skilsmisseskøde kr. 4.000

Hvad omfatter vores rådgivning?

Vi hjælper dig sikkert igennem din bolighandel – fra a – z. Vores boligadvokater leverer ikke bare et tinglyst skøde, men yder en fuldstændig juridisk rådgivning og foretager bl.a. en grundig gennemgang og kontrol af samtlige dokumenter i ejendomshandlen og er din garant for, at alt er som det skal være. Det drejer sig typisk om disse dokumenter:

• Købsaftale
• Salgsopstilling med bilag
• tingbog
• tinglyste servitutter
• tilstandsrapport
• el-rapport
• Ejendomsdatarapport
• energimærke
• ejerskifteforsikring
• husforsikring
• BBR-ejermeddelelse
• referater fra evt. ejerforening
• regnskab og budget fra evt. ejerforening

Vores priser er totalpriser inkl. moms og omfatter fuld rådgivning inkl. skøde, tinglysning og refusionsopgørelse. Vi foretager al kommunikation via e-mail og telefon når det passer dig.

Hvad koster det at tinglyse et skøde?

Tinglysningen koster fast: 1.400 kroner plus 0.6 % af købssummen eller den offentlige ejendomsvurdering. Ved at hus til 2 millioner kroner vil beløbet for tinglysningen derfor være 13.400 kroner – 12.000 kroner er 0.6 % af 2 millioner plus 1.400 kroner i fast udgift.

Har du brug for en boligadvokat?

Ejendomsmægleren er sælgers repræsentant og varetager udelukkende sælgers interesser. Det kan derfor være en rigtig god idé, at du får en erfaren advokat give dig uafhængig rådgivning og udelukkende varetage dine interesser. Det er vores erfaring, at det ofte er de forhold, der ikke fremgår tydeligt, som giver de største problemer.

Landsdækkende boligadvokater

Vi har bolighandler i hele Danmark og det er derfor uden betydning hvor du bor. Hvis du skal bruge en boligadvokat i København, Odense, Århus, Aalborg, Esbjerg eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig sikkert igennem din bolighandel – og så til en fast lav pris. Hele handlen kan klares ved hjælp af elektronisk kommunikation, telefon og e-mail. Vi bruger vores tid og juridiske erfaring på, at sætte os grundigt ind i din bolighandel og vende hver en sten i stedet for at spilde tid med at holde fysiske møder.

Husk at få tilføjet et advokatforbehold

Vi anbefaler, at du får tilføjet et advokatforbehold inden du underskriver. Advokatforbeholdet kan formuleres således: ” “Nærværende købsaftale er fra købers side betinget af, at købers advokat, Hviid Advokater A/S godkender handlen. Såfremt købers advokat ikke godkender handlen, bortfalder aftalen, og ingen af parterne er i den anledning den anden part noget beløb skyldig”.

Hvem er vi?

Vores erfarne boligadvokater medvirker årligt til flere hundrede bolighandler og har gjort det gennem mange år. Vi ved hvor alle faldgruberne er og som advokater er vi underlagt Advokatsamfundets etiske regler. Derudover har vi har en lovpligtig ansvarsforsikring på 10.000.000 kr., hvilket er din sikkerhed hvis vi skulle begå en fejl. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale. Ring til os på 76 30 89 99 eller brug kontaktformularen her på siden.

Boligadvokater

Billig Boligadvokat Henrik Nøhr

Henrik Nøhr, Advokat

Tlf: 76 30 89 99
E-mail: hn@boligadvokater.info