Boligadvokat Fredericia

Når du har brug for en boligadvokat i Fredericia, er det vigtigt at vælge rigtigt. Drømmehuset kan hurtigt blive et mareridtsprojekt, hvis du ikke får den bedste vejledning, og derfor er det vigtigt at få erfarne kritiske øjne på købsaftalen og de øvrige dokumenter i forbindelse med handlen.

Hos Hviid boligadvokater har vi stor erfaring med bolighandler. Vi går altid ind til opgaven med fokus på grundighed og dedikation. Vi gennemgår alle dokumenter omkring handlen og ejendommen/grunden, og på den måde er du sikker på, der ikke opstår ubehagelige overraskelser, efter handlen er gennemført.

Vi udfører opgaven til en fast pris, så du er sikker på, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser over vores pris.

Hvorfor skal jeg have boligadvokat?

Når du køber hus eller lejlighed, vil du ofte opleve, at ejendomsmægleren er meget imødekommende, ærlig og troværdig. Men det er vigtigt at være opmærksom på, at ejendomsmægleren først og fremmest er sælgers repræsentant.

Ejendomsmægleren giver derfor ikke altid det fulde billede af tilstanden af boligen, ligesom der kan være ting, de ganske enkelt ikke gør opmærksom på. Disse ting er for de fleste svære at gennemskue, når de sidder med dokumenterne omkring handlen, ligesom det er svært at gennemskue, hvilke ting der ikke er belyst ordentligt – og det er vores erfaring, at det ofte er her, der opstår problemer.

Derfor er det også her, vi kommer ind i billedet. Vi tager et grundigt billede på både købsaftalen, men også alle de relevante dokumenter omkring boligen og handlen. Det er eksempelvis el-rapport, tilstandsrapport og dokumenter om evt. ejerforening. Vi er via vores erfaring opmærksomme på de ting, som måske bliver nedtonet, og sørger for alle relevante oplysninger blive indhentet. Dermed sikrer vi, der ikke opstår overraskelser, som ejendomsmægleren har dæmpet.

Vi er udelukkende på din side, og gør alt hvad vi kan for at være helt sikre på, at alt omkring handlen er som det skal være, og at handlen også lever op til dine interesser.

Hvordan arbejder I?

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele landet, og derfor kan vi også hjælpe dig sikkert igennem, når du skal bruge boligadvokat i Fredericia.

Vi er altid grundige, når vi gennemgår alle de relevante dokumenter, og indhenter de dokumenter og oplysninger, som vi mener er mangelfulde fra ejendomsmægler/sælgers side.

Vi holder dig løbende opdateret omkring de vigtigste ting, så du ved, hvad der sker, og hvilke problemer der eventuelt er.

Vi har kontakt med dig via mail og telefon, da vi ikke ønsker at spilde unødigt tid på fysiske møder, der ikke er nødvendige – vi ønsker i stedet at bruge tiden på rent faktisk at arbejde med din sag og at nærlæse dokumenterne. Vores løbende kontakt vil naturligvis være tilpasset, hvornår det passer dig.

Vi har faste priser på ydelserne, så du har fuldt overblik over udgiften, allerede før vi overhovedet starter på opgaven.

oligadvokat i Fredericia

Hviid Boligadvokater Fredericia

Vores afdeling i Fredericia:

Vesterballevej 4-6
DK-7000 Fredericia

Tlf.:76 30 89 99

[Total:0    Gennemsnit:0/5]